LUMOTTU METSÄ

by ImaginationGym

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      $10 USD  or more

     

1.

about

Lumotussa Metsässä teemana on seikkailu, jossa lapsi oman mielikuvituksensa avulla luo taikamaailman metsäneläimineen ja satuhahmoineen. Tätä kautta lapsi omaksuu luovan oppimisen muotoja ja hänen keskittymiskykynsä ja rentoutumiskykynsä paranee.

Menetelmä rohkaisee ja innostaa lasta kuuntelemaan, kuvittelemaan ja kokemaan asioita omassa mielessään. Työskentelyyn ei liity suorittamista sillä pääpaino on kokemuksessa eikä lopputuloksessa.

CD:n Kuuntelu ja työskentely työkirjan tehtävien parissa luovat kuin itsestään rauhallisen ja rennon tunnelman. Havainnoimalla sitä, kuinka lapsi työskentelee työkirjan tehtävien parissa, opettajalle tarjoutuu mahdollisuus saada tavallista enemmän tietoa hänen oppimistyylistään.

credits

released August 1, 2008

music and story by Rosaleen Durkin, Peter Blackbyrne, Ciaran Hope, Rolf Loveland. Voice over by Hanna McMahon

tags

license

all rights reserved

about

Ciaran Hope Los Angeles, California

The music of composer Ciaran Hope is shaped from a rigorous, distinguished artistic training and strong affinity with the music.

He is currently writing a violin concerto for Cora Venus Lunny, with the support of an Arts Council Project Bursary Award and has been awarded the 2013 position of Composer in Residence in the Irish Cultural Centre, Paris, to write an opera on the life of Robert Emmet.
... more

contact / help

Contact Ciaran Hope

Streaming and
Download help